google0a20487ed434952a.html
hjärtcentrum-stockholm-personal

Hjärtcentrum bedriver sina mottagningar på tre olika platser - för att kunna erbjuda tillgång till vår kompetens

Undersökning, Utredning och Behandling

 

Mattias Raud,

är kardiolog och arbetar med kardiologi sedan 2004. Mattias har företrädesvis arbetat inom slutenvården från 2000 till 2012. Under de senare åren på Universitetssjukhuset i Örebro (USÖ) och dessförinnan på Mälarsjukhuset och Södersjukhuset.
Sedan 2012 driver och utvecklar Mattias Raud Hjärtcentrum Gamla Stan och Mälardalen med mottagning i Gamla Stan i Stockholm, på Nätverksgatan i Västerås och på Repslagargatan i Norrköping.

hjärtcentrum-stockholm-specialistläkare-kardiologi-patientbesök
DSC_5264

David Olsson

kardiolog med hjärtrytmrubbningar, arytmier, som specialområde. Har stor erfarenhet av behandling med pacemaker och implanterbar defibrillator. Håller i arytmiverksamhet på Hjärtcentrum genom specialmottagningar, genomgång av långtids-EKG samt genom att utarbeta de viktiga rutinerna kring uppföljning och justering av antiarytmiska läkemedel. David är även del av den viktiga specialistpanelen som leder och utvecklar arbetet på Hjärtcentrum. Mottagningen är öppen för dig med remiss såväl för dig som inte har någon remiss.

Hans Ohrling

endokrinolog och diabetolog med lång och gedigen klinisk erfarenhet. Hans tar emot remisser men erbjuder även mottagningstider till dig som inte har remiss. Han utreder och behandlar hormonella sjukdomar som sköldkörtelsjukdom, kortisolrubbningar, kalcium- och bisköldkörtelrubbningar, osteoporos, testosteronbrist och övriga sjukdomar i binjurar och hypofysen. Grundliga och målinriktade utredningar och kompetent behandling som vi alltid eftersträvar på Kardio- Endokrint Centrum /Hjärtcentrum Gamla Stan.

Hans Hemsidan
Hemsida-2-11

Anders G Olsson

Professor, kardiolog och specialist i internmedicin. En av världens främsta experter på tillstånd med lipidrubbningar (höga kolesterol och triglycerider). Han erbjuder nu patienter med redan konstaterade lipidrubbningar och andra orsaker till förhöjd kardiovaskulär risk kompletterande utredning, uppföljning och behandling. På Anders G Olssons mottagning är även patienter välkomna som inte tidigare är utredda. Mottagningen är öppen för dig med remiss såväl som för dig som inte har någon remiss.

Eva Berntsson

specialistsjuksköterska med gedigen erfarenhet. Erbjuder tider för provtagning, vaccinationer, livsstilsrådgivning samt håller i planeringen av långtids-EKG, Långtids Blodtryck. Håller kontakten och strukturerar uppföljningen efter vissa läkemedelsjusteringar. Telefonrådgivning under telefontider på förmiddaganra hela veckan eller efter överenskommelse.

Eva Hemsidan
Hemsida-2-11

Martin Lindholm

kardiolog med bred erfarenhet och klinisk skicklighet. Martin arbetar med ischemisk hjärtsjukdom och invasiv kardiologi. Deltar i mottagningsarbetet och är även del av den expertgrupp som är knuten till Hjärtcentrum för råd och stöd när behov uppstår.

HjC Munkbron logga IV_Sida_1

Hjärtcentrum Gamla Stan och Mälardalen AB

Munkbron 11 2 trappor

111 28 Stockholm

087370110

info@hjartcentrum.nu

 
Organisationsnummer 5569038960

Bankgiro 102-5774

Fax: 08 501 096 69