google0a20487ed434952a.html

Hjärtcentrum finns på tre olika platser - för att erbjuda tillgång till vår kompetens

Undersökning, Utredning och Behandling

 

Mattias Raud

Kardiolog och arbetar med kardiologi sedan 2004. Mattias har företrädesvis arbetat inom slutenvården från 2000 till 2012. Under de senare åren på Universitetssjukhuset i Örebro (USÖ) och dessförinnan på Mälarsjukhuset och Södersjukhuset.
Sedan 2012 driver och utvecklar Mattias Raud Hjärtcentrum Stockholm och Mälardalen med mottagning på Fleminggatan Stockholm, på Nätverksgatan i Västerås och på Repslagaregatan i Norrköping.

hjärtcentrum-stockholm-specialistläkare-kardiologi-patientbesök
DSC_5264

David Olsson 

Kardiolog med hjärtrytmrubbningar, arytmier, som specialområde. Har stor erfarenhet av behandling med pacemaker och implanterbar defibrillator. Håller i arytmiverksamhet på Hjärtcentrum genom specialmottagningar, genomgång av långtids-EKG samt genom att utarbeta de viktiga rutinerna kring uppföljning och justering av antiarytmiska läkemedel. David är även del av den viktiga specialistpanelen som leder och utvecklar arbetet på Hjärtcentrum. Mottagningen är öppen för dig med remiss såväl för dig som inte har någon remiss.

Hans Ohrling

Endokrinolog och diabetolog med lång och gedigen klinisk erfarenhet. Hans tar emot remisser men erbjuder även mottagningstider till dig som inte har remiss. Han utreder och behandlar hormonella sjukdomar som sköldkörtelsjukdom, kortisolrubbningar, kalcium- och bisköldkörtelrubbningar, osteoporos, testosteronbrist och övriga sjukdomar i binjurar och hypofysen. Grundliga och målinriktade utredningar och kompetent behandling som vi alltid eftersträvar på Kardio- Endokrint Centrum /Hjärtcentrum Stockholm Mälardalen.

Hans Hemsidan
DSC_2289

Anders G Olsson

Professor, kardiolog och specialist i internmedicin. En av världens främsta experter på tillstånd med lipidrubbningar (höga kolesterol och triglycerider). Han erbjuder nu patienter med redan konstaterade lipidrubbningar och andra orsaker till förhöjd kardiovaskulär risk kompletterande utredning, uppföljning och behandling. På Anders G Olssons mottagning är även patienter välkomna som inte tidigare är utredda. Mottagningen är öppen för dig med remiss såväl som för dig som inte har någon remiss.

DSC_0643-3

Martin Lindholm

Kardiolog med bred erfarenhet och klinisk skicklighet. Martin arbetar med ischemisk hjärtsjukdom och invasiv kardiologi. Deltar i mottagningsarbetet och är även del av den expertgrupp som är knuten till Hjärtcentrum för råd och stöd när behov uppstår.

1Rityta 1@3x

Org. nr. 5569038960

Bankgiro 102-5774

Fax: 08 501 096 69

info@hjartcentrum.nu

HJC Hjärtcentrum AB

Fleminggatan 70 112 45 Stockholm

 Orgnr:

5569038960

Bankgiro 102-5774

 

info@hjartcentrum.nu